My Great Polish Bake Off
Strony
(Przenieś do…)
Strona główna
Facebook
Instagram
▼
poniedziałek, 20 listopada 2017
Ciasteczka imbirowe – czyli na ile sposobów można przetworzyć imbir
Nawet nie będę udawać, że nie mam go dość!
piątek, 17 listopada 2017
Syrop imbirowy i imbir kandyzowany – czyli dwie pyszności w cenie jednej
Gdy pierwszy raz zrobiłam syrop imbirowy, nawet nie przypuszczałam, że będzie tak dobry.
poniedziałek, 13 listopada 2017
Ciasteczka korzenne braci morawskich – czyli „jeszcze jedno, tylko jedno...” (10 ciasteczek później) „ale naprawdę jeszcze tylko jedno!”
Te ciasteczka są tak dobre, że nie sposób się od nich oderwać.
poniedziałek, 6 listopada 2017
Palmiers – czyli palmy Monako
Bo któż nie kocha ciasta francuskiego z cynamonem… :)
sobota, 4 listopada 2017
Domowe ciasto francuskie – czyli wałkowanie, chłodzenie, wałkowanie, chłodzenie i tak przez kilka godzin
Przyznajcie się – nie robiliście nigdy ciasta francuskiego, prawda?
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer